exposicions

una finestra al món: : intercanvi d’experiències educatives

Data: Del 5/03/2020 al 30/03/2020
Preu: Gratuït
Lloc: Hall de la Cooperativa Obrera
Horaris: De dimarts a divendres de 16h a 20h.  I 1 hora abans de cada espectacle del Teatre el Magatzem.

“Una Finestra al Món: intercanvi d’experiències educatives” és un projecte que des de 2009 apropa la realitat dels nens i nenes d’escoles de Tarragona, Barcelona i Lleida, amb la dels nens i nenes de les set escoles del Campament de Refugiats Sahrauís de Smara a Tinduf (Algèria). Entre 2011–2013 es va dur a terme la rehabilitació de biblioteques a les escoles, assumida majoritàriament pel Centre de Cooperació al Desenvolupament “URV Solidària”, així com també una investigació antropològica dels contes, llegendes i relats sahrauís, del que va derivar l’edició del primer llibre: “Un teixit de contes”. 

Diversos elements, espais, objectes i persones ens han permès crear una narrativa col·lectiva fotogràfica que desitgem pugui transportar-vos, al menys per uns minuts, a les seves condicions de vida. Però, sobre tot, a la seva hospitalitat, esperit d’una societat nòmade que ens va mostrar la seva cara més humana, encara a l’oblit de la comunitat internacional i la sistemàtica violació dels seus drets humans als territoris ocupats pel Marroc. Per un #SàharaLliure.

exposicions

exposició fotogràfica de joan cortés

Data: De l’1/02/2020 al 18/02/2020 – FINALITZADA
Preu: Gratuït
Lloc: Hall de la Cooperativa Obrera
Horaris: De dimarts a divendres de 16h a 20h.  I 1 hora abans de cada espectacle del Teatre el Magatzem.

És una selecció de setze imatges, en blanc i negre, relacionades bàsicament amb els tres puntals del flamenc: el cant, el ball i la guitarra.

Alhora és una selecció paritària d’artistes decantats en bona manera per la vessant heterodoxa.

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️