COOPERATIVA OBRERA

Lloguer d'espais

La Cooperativa Obrera disposa de sales en lloguer en ple centre de Tarragona.

Vine a conèixer-nos i demana pressupost sense compromís dels nostres equipaments i serveis complementaris.

Ets una entitat de caràcter social o cultural i vols establir la teva seu? Demana informació dels nostres espais disponibles en règim d’exclusivitat o compartit.

Ocasional

Estàs buscant un espai per fer una presentació? Un showroom? o qualsevol activitat puntual? Aquest és el lloc que estaves buscant! Lloguem sales per dies!

Mensual

Tens una entitat o una associació i necessiteu un espai on reunir-vos, emmagatzemar arxius i fer bullir l’olla? Tenim sales disponibles per llogar mensualment!

Fixe

Fas classes de ball o de qualsevol altra cosa i necessites una sala espaiosa per fer sessions puntualment? Lloga una de les nostres sales durant tot el curs!

El Teatre el Magatzem és un teatre de petit format, d’un aforament de 150 espectadors i en el què la proximitat amb l’escena és una característica essencial: la interacció del públic amb l’espai escènic és directa i es generen moments màgics i únics. 

Ideal per: presentacions de llibres i altres actes literaris, presentacions de discs, presentació d’obres de teatre, dansa, clown etc, festivals per a instituts i escoles (Nadal, fi de curs), audicions musicals i assajos,

La Sala Núria Delclòs és una sala en la què s’hi fa moltíssima activitat durant tota la setmana i complementa la resta d’espais on assajar, fer classes de teatre, de dansa i d’altres activitats.

Ideal per: cursos, tallers, classes de dansa de tot tipus, ioga o assajos.

La Sala d’Actes és la sala més gran de la Cooperativa, és un espai històric dotat de projector, pantalla de projecció i microfonia.

Ideal per: presentacions de llibres, conferències, assamblees, reunions de grans grups,…

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️