classes de teatre

El teatre és un joc que ens permet coneixer’ns i relacionar-nos amb l’entorn. L’aprenentatge imaginatiu i col·laboratiu són presents en aquest art així com l’expressió de les emocions o del nostre cos.

Els nens i nenes aprenen vivencialment amb el teatre i experimenten noves realitats i visions.

Creiem que el teatre és una eina fantàstica per al seu desenvolupament, que cal realitzar amb professionalitat, ja que l’educació dels més petits no és cap joc.

 

 

condicions: escoles de primària

Sabem que cada centre té unes necessitats i característiques específiques, per aquest motiu la nostra proposta està preparada per adaptar-se a les vostres necessitats.

Volem, però exposar-vos uns exemples de les necessitats i condicions amb les quals treballem. Ja que per a poder oferir una bona experiència teatral ens cal treballar amb professionalitat.

Duració del curs: d’octubre a maig
Espai: aula diàfana, àmplia i amb bona sonoritat.
Núm. d’alumnes: entre 5 i 12 nens/es
Cursos: de P4 a 6è de primària. En un mínim de dos grups, P4 i P5 i Primària. Si s’ha de fer més grups és dividiran segons edat.
Muntatge final de curs: sempre que es pugui es realitzarà en una sala d’actes o teatre municipal, amb equipament de llums i so.
Durada de les classes: preferiblement 1,30 h setmanal. (el preu no varia si la sessió és d’1h)
Preu: 1400€ el curs. El preu inclou el desplaçament de la professora, el material de les classes i dels muntatges. Exceptuant el vestuari que anirà a càrrec de cada alumne (sempre coses que puguin tenir o vestuari bàsic).

Si abans del muntatge final calgués fer algun assaig extra es realitzaria sense cap cost afegit, així com les hores extres que es faran en el muntatge de final de curs.

 

 

per què fer teatre?
  • l’auto coneixement físic i emocional
  • la lectura i l’oratòria
  • la sociabilitat i l’empatia
  • la creativitat i la imaginació
  • l’autoestima i la seguretat en

L’objectiu d’aquestes activitats és que cada alumne/a a través del joc teatral creixi emocionalment i culturalment, aprengui a relacionar-se socialment i s’ho passi bé.

Les classes són dinàmiques i divertides, s’adapten segons les necessitats de cada grup, potenciant els aspectes que es creuen necessaris.

L’objectiu és que cada nen o nena gaudeixi del teatre i tingui una experiència que millori el seu dia a dia.

Els aspectes bàsics que es treballen són; expressió corporal, imaginació, espai/temps, veu, text, creació de personatges… tot adaptat a les edats i al currículum escolar del grup.

qui som: eva vives

Llicenciada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona, la seva experiència es fonamenta en més de deu anys impartint formació teatral a totes les edats.

Cursos de pedagogia teatral i elaboració d’un mètode propi que permeten presentarla com a professora de teatre i directora de l’escola de teatre La Peça, i ara de l’Aula de teatre de la Cooperativa Obrera.

Ella és la responsable del pla pedagògic i de la coordinació de les classes.

qui som: aula de teatre

L’Aula de Teatre de la Cooperativa Obrera és un projecte de formació teatral per a infants amb seu a Tarragona.

Les instal·lacions del Teatre el Magatzem permeten als nens i nenes conèixer i gaudir d’un teatre per als seus muntatges, i de sales d’assaig adaptades per a les classes setmanals.

La proposta compagina la oferta de cursos regulars de teatre amb un espai mòbil on el teatre arriba a les escoles de tota la província de Tarragona com activitat extraescolar.

contacta 

Eva Vives    656 643 766

aula@cooperativaobrera.cat

 

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️