Especial Carnaval

Puja a bord del creuer Costa Cooperativa!

TOTS A BORD!
 
Arriba el Carnaval a Tarragona i aquest any el nostre edifici es convertirà en un creuer modernista, el Costa Cooperativa. Puja-hi! Serà una experiència inolvidable!
 
Converteix-te en un/a passatger/a d’aquest flamant vaixell modernista. Pujar-hi implica viatjar per mars de tot el món, descobrint artistes i entitats exclusives, conèixer cultures diferents i viure experiències úniques i inolvidables. Fes-te soci i tindràs grans avantatges durant tot l’any per només 5€ mensuals! 

 

Disposem de les millors cabines per allotjar-te tot l’any, una amplia oferta gastronòmica al Bar i Restaurant La Cantonada i un auditori per oferir els millors espectacles, el Teatre el Magatzem.
 
Viatja aquests dies de carnaval amb la teva parella, família i fins hi tot si ets single en aquesta aventura marítima a la cruïlla/proa entre el carrer Reding i Fortuny.

 

AGAFEU L’AGENDA!
· Divendres 14 FEB ·
 
17h00 – 21:00. De viatge des de fa 116 anys! Descobreix el Costa Cooperativa i embarca amb nosaltres.
Necessitem tripulants/es que ens ajudin a confeccionar els grans flotadors i timó per continuar fent funcionar aquest vaixell cultural. Ho farem amb la direcció de l’artista Pere Graner.
Gaudirem plegats de la música en directe del Piano Bar del nostre creuer.
19:00h. Inauguració del nostre ascensor nou. Brindarem amb una cova de cava de Vins & Cava Adernats.
 
· Divendres 21 FEB ·
 
21:00. El Teatre El Magatzem del Costa Cooperativa, ens ofereix submergir-nos en un somni on viatjarem pels Carnavals de la mà de dues grans “comparses”: Los Soñadores i la Xirigota Femenina de Tarragona. Espectacle de Carnaval amb el repertori típic de les agrupacions gaditanes. Amb molta sàtira i humor, busquen fer reflexionar l’espectador sobre temes d’actualitat, fent ús de les modalitats de xirigota i comparsa.
 
Més info i entrades aquí!
 
· Dissabte 22 FEB ·
 
De 12:00 a 17:00. Fideuà popular. Descobreix l’ambient de La Cantonada del Costa Cooperativa. La tripulació ha organitzat una vetllada musical per tots/es els/les passatgers/es que puguin a bord. DJ Rayo agafarà el timó de la cruïlla entre el carrer Reding i carrer Fortuny per que ballis. Hi haurà servei de barra exterior.

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️