COOPERATIVA OBRERA

el mural

Miquel Wert ha estat l’artista escollit per pintar una de les façanes del l’edifici de la Cooperativa. Un acte formà part de la programació especial del Centenari del nostre edifici.

Wert és un artista nascut a Barcelona el 1982 i en la seva obra s’acosta a la teatralitat de la vida quotidiana i qüestiona la representació del subconscient col·lectiu. Wert, combina l’obra d’estudi amb el muralisme de mig i gran format. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives i està present en col·leccions privades de més de 10 països.

Ha estat guardonat amb el 1r Premi en el 54è Certamen Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot, amb una Menció d’Honor a la Stipendutstilling organitzada per la Galleri Ramfjord d’Oslo (Noruega) i beques/residències del Cercle Artístic de Sant Lluc, Torrearte i JISER Reflexions Mediterrànies. Col·labora regularment amb la Galeria Esther Montoriol, i està representat per la Galerie Art du Temps i Green Flowers Art Gallery a França i la Galeria Anquins a Espanya.

galeria

Fotografies de Pere Grane.

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️