Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Microteatre en femení

12 12+01:00 març 12+01:00 2023 - 14 14+01:00 març 14+01:00 2023

web_boto_entrades

Un any més. Projecció i col·loqui Tornavís Teatre
8 de març 20.30h
Entrada gratuïta

En un sopar de cap d’any, tot va bé sinó ens endinsem en els desitjos més intrínsecs de les dones que seuen a taula. Per què, que passa si aquestes s’obren i veiem la realitat de les seves vides?
Tot són flors i violes, o pateixen pors i angoixes fruit del masclisme?
Avui elles s’aixecaran de taula, i ens permetran veure la seva realitat interior.
Una acció teatral passada a audiovisual que ens proposa descobrir, denunciar i visualitzar violències masclistes arrelades en la nostra societat que cal seguir denunciant.

Una obra al nacional Les Artistes Locals
9 de març a les 20h

Dues actrius estan disposades a fer qualsevol cosa per fer-se un
lloc dins del món del teatre. Portaran aquesta idea fins a les últimes conseqüències. Res no les deturarà fins a estrenar una obra al Nacional.

OFEC Les Cícliques
10 de març a les 20h

OFEC mostra la realitat de la dona. Una realitat tenyida d’opressió degut a la violència imposada pel sistema patriarcal que ens vexa, ens humilia i ens calla. Com fer front a aquesta càrrega que fa tant temps que ens ofega? Quatre cossos corporalment poètics es desperten per iniciar la rebel·lió contra una societat rica d’opressions i absenta d’humanitat. Ara és el moment de trencar amb el conformisme que ens anul·la. La sororitat és recordar-nos que som lliures. Lluitem. Fem un acte d’amor propi i deixem anar la maleta.
Un crit mut és arrencat del silenci.

La barana, el llimoner i el mar Cia. Shiu·shiu
11 de març a les 18h

Ens endinsarem a la vida de la Berta, la veurem néixer, créixer i morir, i amb 15 minuts descobrirem el món que ens regala, ple d’emocions i sensacions. La viurem des de dins i des de fora, ens ho explicaran les actrius i també la Berta, a vegades la seva mare i de tan en tan ho faran una barana, un llimoner, i el mar.

Esfumadas Cia. Esfumadas
11 de març a les 20h

La Lola i la Carla són dues amigues de tota la vida que comparteixen pis. La pèrdua d’una targeta de metro posarà els seus problemes damunt la taula i les portarà a treure’s els draps bruts de la convivència. La falta de diners les portarà a fer coses que potser mai s’haguessin imaginat. Quins límits té l’amistat? Seran capaces de seguir juntes malgrat tot?

Verkami per un fill La Cadena
12 de març a les 18h

Ella és actriu, desitja ser mare, però creu que s’ha quedat embarassada quan no ho esperava. Se n’adona que tenir un fill li suposa un problema econòmic que la faria renunciar als escenaris. O no…? Un munt de variables li esclaten al cap i assaltaran l’escenari analitzant que coi fa que no es pugui permetre un fill.

Sandàlies Les Artistes Locals
12 de març a les 20h

L’Irene està fent el sopar per l’Alba i la Gina. Totes tres porten una bomba dins seu. Les seves pors explotaran just quan haurien d’estar més unides.
Sandàlies és un episodi sobre la misteriosa recepta que barreja convivència, veritat i amistat.

web_boto_entrades

Mostra els detalls

Inici:
12 12+01:00 març 12+01:00 2023
Finalització:
14 14+01:00 març 14+01:00 2023
Categoria d'Esdeveniment:

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️