Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

espectacles de fi de curs

28 28+01:00 juny 28+01:00 2019 @ 17:30 - 20:00

Gratuït

espectacles de fi de curs

Acaba el curs i ja estan aquí els espectacles de fi de curs de la nostra Aula d’Arts Escèniques! Els grups de la petita aula han preparat dues obres que ens deixaran bocabadats i els grups de la gran aula han preparat quatre obres plenes d’ànima! Preparats per sorprendre-us?

 

PETITA AULA

Any de neu, any de Déu, de Núria Tubau

17 JUNY 18:00
Grup de Juguem a fer teatre – prof. Eva Cabré

Un poble de pagesos i pageses que viuen de la terra decideixen triat l’estació que més els agrada, però… què passa si la natura no segueix el seu curs?

Groc Molière, de Maria Dolores Blanco Callejas i Adolfo Caballero.

17 JUNY 19:00 (grup 1) + 19 JUNY 18:00 (grup 2)
Grup de Aprèn a fer teatre 1 i 2 – prof. Eva Cabré

Un grup de joves alumnes es troben en el nou grup de teatre, cal que aprenguin a treballar en grup, a triar un text… però és tan fàcil fer teatre?

******************************

GRAN AULA

Malalt Imaginari, de Molière

21 JUNY 17:30
Grup de Teatre x a joves – petits 1 – prof. Pilar Olmos

L’Argan és un home ric, que creu tenir totes les malalties del món. És un malalt imaginari que es passa la vida pendent dels metges i dels farmacèutics.
Belina, la seva segona esposa, és una dona ambiciosa que espera que es mori el seu marit per quedar-se amb tots els diners.D’altra banda, l’Argan vol casar a la seva filla amb un metge, per assegurar-se una assistència permanent.
I Angèlica, la filla, es vol casar, però no pas amb el metge escollit pel seu pare, sinó amb el xicot del que està enamorada.Tot plegat és un embolic que desfarà una criada tafanera, la Toneta, disposada a inventar-se tota mena de tripijocs per tal d’afavorir els enamorats.

Tafalitats, de Karl Valentin.

21 JUNY 19:00
Grup de Teatre x a joves – petits 2 – prof. Miquel Hernández

Tafalitats és la suma de deu escenes curtes entre monòlegs i diàlegs del dramaturg i còmic bavarès Karl Valentin. En les deu escenes es presenta el fet meravellós d’existir, el fet d’ésser vius, des d’una quotidianitat trastocada, que pot semblar absurda per les contradiccions que s’hi amunteguen. Una mirada a la condició humana, al mateix fet d’existir, com a homo sapiens, amb un somriure murri.

Coses que avui explicaré quinze vegades i després mai més, d’Autoria Col·lectiva

28 JUNY 17:30
Grup de Teatre x joves – prof. Iban Beltran

Un fragment de vida quotidiana, explicat de la forma més natural. Ara bé, sobre aquesta narració, s’entrecreuen petites distorsions com la lluita per trobar una personalitat pròpia en plena adolescència, la discrepància amb els pares, la preocupació pels drames socials, la incògnita del futur que ens espera… preocupacions i posicionaments amb què, de manera més o menys conscient, convivim diàriament.
Culminem un taller que s’ha desenvolupat a través d’un procés molt arriscat i personal, de compartir intimitats i presentar-les sota un format escènic que, també, proposa una manera singular d’escoltar aquestes històries.. Un treball a partir de l’autoficció que ha pogut ser possible gràcies a la implicació d’aquest grup d’alumnes. Les històries que sentireu, són les històries de totes elles (i algun “ell”).

Atemptats contra la seva vida, de Martin Crimp.

28 JUNY 19:00
Grup de L’actor de teatre en escena – adults – prof. Iban Beltran

Anne, Anny, Annia… un text construït a partir de la idea de fragmentació. Un text contemporani que s’allunya de la narració tradicional de presentació, nus i desenllaç, i que demana un posicionament singular a l’actor. O a l’actriu. Perquè és un text obert on hem de prendre partit. També com a públic. I de fons, la idea d’una Europa decadent.
És una gran satisfacció poder presentar com a treball de final de semestre un text d’aquestes característiques. Perquè amb aquest treball oferim una nova perspectiva a les actrius que han participat d’aquest taller. Els hem trencat les expectatives, no han de composar un personatge entès de forma tradicional, i no es presentaran davant de vostès fent veure que fan o fent veure que són… Elles són elles, i a través de la seva paraula ens explicaran fragments d’un o diversos successos. I entre totes, recomposarem una idea.

 

Inscriu-te JA a l’Aula d’Arts Escèniques per la pròxima temporada aquí!

Mostra els detalls

Data:
28 28+01:00 juny 28+01:00 2019
Hora:
17:30 - 20:00
Cost:
Gratuït
Categories d'Esdeveniment:
, ,

Recinte

Teatre el Magatzem
Carrer de Reding, 14
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya
Telèfon
123-45-67-89
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Cooperativa Obrera
Telèfon
977 21 11 48
Correu electrònic
cot@cotarraconense.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Leave a comment

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️