Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Funeral de Mary-lin

31 31+01:00 octubre 31+01:00 2019 @ 20:30 - 21:50

Pere Anglas – Autor
Oscar Molina – Direcció i adaptació
Ramon Godino, Jordi Cadellans, Marc Casals, Txema Puigdollers – Actors
Apunta Teatre SCCL – Escenografia i Producció
Elena Ballester – Disseny Vestuari
Dani Ballesteros – Imatge Gràfica
Dani Gener – Disseny il·luminació i so
Guillem Medina – Fotografia
Malacara Blues Band – Música Original

L’Antonio i el seu germà David es retroben al funeral de la mare després d’anys de no veure’s. L’Antonio és un home pragmàtic que s’agafa la vida com un joc d’oportunitats especulatives. En David, en canvi, més idealista, és un artista plàstic que viu a l’estranger, la carrera del qual no va tan bé com presumeix. Encara hi ha un tercer germà, en Santi, el més petit dels tres, que no té cap ocupació estable i que confia que els pocs diners que els hagi deixat la mare l’ajudaran a sortir del forat on es troba.

La visita al tanatori de Joan Bonfill, el cuidador sanitari que s’ha fet càrrec de la difunta durant els seus últims anys de vida, no tan sols trastocarà els vincles efectius entre els tres germans, sinó que desenterrarà també un passat que semblava del tot mort i sepultat.

¿Coneixem realment els nostres pares, fills o germans? ¿Ens coneixen ells a nosaltres tal com som? ¿Fins a quin punt la imatge que ens hem format els uns dels altres al llarg dels anys s’ajusta a la realitat? ¿És que potser ens mostrem tal com som amb la família? I s’hi ho fem, ¿ens veuen ells tal com som en el present o ens continuen mirant amb les ulleres d’un passat que ja no existeix? ¿I l’amor quin paper hi juga en el gran embolic de les relacions familiars? ¿El sol fet –com se sol dir– de portar la mateixa sang ens atorga privilegis emocionals sobre els nos- tres consanguinis?

El funeral de Marilyn va sobre els conflictes no resolts entre germans i sobre com els llaços efectius amb els pares poden condicionar-nos fins i tot després de la seves morts. Una comèdia fúnebre sobre les relacions familiars.

 

 

Mostra els detalls

Data:
31 31+01:00 octubre 31+01:00 2019
Hora:
20:30 - 21:50
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre el Magatzem
Carrer de Reding, 14
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya
Telèfon
123-45-67-89
Visualitza el lloc web de Recinte

Organitzador

Cooperativa Obrera
Telèfon
977 21 11 48
Correu electrònic
cot@cotarraconense.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️