casal d'estiu

acadèmia d'artistes

Aquest estiu acollirem a casa nostra l’Acadèmia d’Artistes. Un casal d’estiu per infants i adolescents d’entre 10 i 16 anys on artistes del Camp de Tarragona ens acompanyaran en una experiència educativa i artística mai vista a Tarragona!

Cada setmana un artista del nostre entorn farà una residència artística i tots gaudirem  d’una experiència de lleure i art tot l’estiu.

Obrirem l’Acadèmia del 29 de juny al 4 de setembre amb grups reduïts, seguint les normes sanitàries, i un màxim de 20 places per setmana. Et pots inscriure per setmanes.

De dilluns a divendres de 9h a 13h teballarem l’expressió artística, farem aflorir les emocions, deixarem enrera mesos de confinament i pors per poder crear, expressar i donar forma als desitjos.

És un projecte interdisciplinar impulsat per Combinats SCoopC en col·laboració amb la Cooperativa Obrera. 

Durant la preparació i el desenvolupament de l’Acadèmia d’Artistes tindrem en compte les diferents normatives i consideracions referents al COVID19 publicades per la Generalitat de Catalunya i la informació oferida a www.estiuamblleure.cat

Aqui podeu llegir les MESURES EXCEPCIONALS COVID19 que s’han adoptat.

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️