Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Guillem Estadella

juny 3 @ 16:00 - juny 4 @ 15:00

cot_post_monografics_guillemestdella
web_boto_monografic
  • PREUS:

Oferta de llançament (només estudiants): 65€ cada monogràfic
Preu per estudiants i socis: 75€ cada monogràfic
Preu: 135€ cada monogràfic
Preu Cicle Estripem el text (ABR/MAIG/JUNY): 195€ tot el cicle

Vols ser soci per gaudir de totes les avantatges? Fes clic aquí!

 

  • HORARIS:

El monogràfic té una durada de 2 dies i es realitzarà el 3 i el 4 de juny.
Dissabte 3 JUNY: de 16h a 20h
Diumenge 4 JUNY: de 11h a 15h

  • DE QUÈ VA EL MONOGRÀFIC?

Més enllà del teatre hi ha els mitjans audiovisuals, les noves plataformes, maneres de parlar, crear contingut… I el Guillem Estadella ens mostrarà com exposar-ho al públic. En format monòleg, però també en secció de ràdio, entrevistant, improvisant, essent àgil, ràpid i amb l’agudesa i intel·ligència de qualsevol bon còmic.

 

  • QUI ÉS EN GUILLEM ESTADELLA?

Va començar la seva marxes en el món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allí va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i al poc temps va participar i va guanyar l’edició del concurs de monòlegs, ‘Lijar Sonríe’, a Almeria.
El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, Digital Hits FM, Onda Cero i des de fa 3 anys és el reporter de Fricandó Matiner el morning de RAC105.

També participa en el programa de El Barça Juga a Rac1 de Rac1 en el qual destaca la seva secció d’humor i cuina Estadella Michelín. A més, ha treballat com a reporter en el programa de La Primera Pedra de la mateixa emissora. I actualment el sentim com al programa de Toni Clapès Versió Rac1.

Ha participat en diverses programes de comunicació fent gala de la seva versatilitat. Destaquen els seus colaboraciónes com a animador de públic de Tabús a TV3 i Fin de Año de Neox: Los Notas, com a guionista i animador en El Foraster de TV3, col·laborador mensual a ETV Llobregat o reporter a la Televisió del Berguedà, entre altres.

A 2019 estrena el seu primer monòleg en solitari Estic Madurant, amb el qual va estar en temporada estable al Teatre Llantiol i el Teatre Raval de Barcelona, amb gran acolliment de la crítica. Actualment està de gira amb el seu últim xou d’estand up i improvisació Quin Pollastre!.

web_boto_monografic

Mostra els detalls

Inici:
juny 3 @ 16:00
Finalització:
juny 4 @ 15:00
Categoria d'Esdeveniment:

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️