24 october, 2010

First Opened

The ultimate subterranean playground, APOLLO Nightclub is designed with a multi-layered, voyeuristic approach, ideal for both after dinner entertaining and late night revelry. Tassel adorned curtains at the entrance open to reveal an expansive herringbone tiled space outfitted with custom designed metal railings, wood tufted panels and rich leathers; the raised VIP area features plush banquettes.

headline artists

Club’s residents

Marcus Schultz
London, England
Gabriel Linkln
London, England
Jimmie Murphy
London, England
Maria Brown
London, England
Open Hours

Tue – Thu: 5pm – 1 am
Fri – Sun: 5pm – 3 am

© Copyright 2022 - Cooperativa Obrera. Tots els drets reservats. Disseny: Kreative Offensive - www.kreative-offensive.com

El dret a la pròpia imatge està reconegut a l´article 18 de la Constitució i regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l´honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, article 13 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s´aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️